Iemand verrassen? Geef een massage of gezichtsbehandeling cadeau!

06 19 188 566

Massages Ook bij u thuis!

massage eindhoven U kunt bij ons terecht voor diverse soorten massages die ontspannend zijn en heilzaam werken. Boek nu een massage voor een ontspannen gevoel en vermindering van stress.

Een massage bij Ireina

Een massage bij Ireina is een speciale beleving, want er wordt gewerkt met Italiaanse technieken. Tijdens het masseren wordt er een bepaalde druk, spanning, beweging of trilling uitgeoefend op de zachte weefsels van het lichaam. De mate en hoeveelheid verschilt per behandeling.

Naar aanleiding van uw wensen of lichamelijke klachten krijgt u een behandeling op maat.

Soorten massages

Wij bieden u diverse behandelingen die u of bepaalde delen van het lichaam laten ontspannen:

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een gericht op de zones in het lichaam die klieren, organen en andere lichaamsdelen met elkaar verbinden. Deze noemen we ook wel een reflexzonemassage.

Cellulitis massage

De cellulitis massage is er op gericht om af te slanken op de te behandelen gebieden. Met behulp van diverse technieken wordt de cellulitis grondig bestreden. Een effectieve manier om de nodige centimeters aan te pakken.

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is een heerlijke behandeling ter ontspanning van de huid. De bloedsomloop in uw gezicht wordt gestimuleerd met als doel uw huid opnieuw een gezonde uitstraling te geven. Deze behandeling is een onderdeel van een compleet verzorgende gezichtsbehandeling.

Ontspanningsmassage

Onthaasten, ontstressen en even ontkomen aan de dagelijkse roes van drukte en zorgen? Een ontspanningsmassage werkt verhelderend van geest en is écht een moment van rust voor uzelf. De stimulatie d.m.v. deze gerichte behandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen bereiken eerder hun bestemming.

Rugmassage

Stress kenmerkt zich in lichamelijke klachten al heel snel in de rug, nek en schouderpartij. De behandeling van zogenaamde ‘knopen’ zitten in een bepaald deel van de rugspieren. Diverse speciale handgrepen en een correcte drukverdeling zorgen ervoor dat uw spieren beter doorbloed raken.

Voetmassage

Uw voeten staan in verbinding met alle delen van uw lichaam. Een voetmassage of voetreflexmassage is er daarom op gericht om reflexpunten aan de onderkant van uw voeten te stimuleren. Zo kunnen blokkades verminderd worden en in sommige gevallen zelfs worden opgeheven, waardoor energie weer vrij kan stromen en afvalstoffen beter afgevoerd worden. Deze behandeling wordt meestal in combinatie met een pedicure gegeven.

Geen erotische voorstellen

Als u zich laat verleiden tot oneerbare voorstellen wordt er direct aangifte gedaan bij de politie.

Een massage op maat of bij u thuis?

Heeft u specifieke wensen? Maak het kenbaar en u beleeft een fantastische ontspanning op maat. Wilt u voor een massage bij u thuis behandeld worden? Dan worden er €7,50 voorrijkosten gerekend! Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bekijk de tarieven.
Scroll to Top