Iemand verrassen? Geef een massage of gezichtsbehandeling cadeau!

06 19 188 566

Ontspanningsmassage

Volop genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Het is een van de fijnste massages. Het werkt niet alleen ontspannend, maar het verbetert ook de bloedcirculatie en bepaalde energiestromen in uw lichaam.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid met massage-olie. Aan de hand van uw klachten en wensen behoort het behandelen van voeten, benen, rug, armen, nek, schouders en gezicht tot de mogelijkheden. Deze massagebehandeling is gericht op ontspanning, het wegnemen van stress en gespannen spieren.

Goed voor gezondheid en welzijn

Een ontspanningsmassage laat spieren ontspannen en maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler. Daarnaast wordt de bloedsomloop in het lichaam en spieren gestimuleerd. Een betere doorbloeding van spieren en organen zorgt voor een beter transport van voedings- en bouwstoffen en voert afvalstoffen sneller af. Als het lichaam zich ontspant verminderen ook allerlei kwaaltjes als gevolg van stress. Knopen in spieren, kleine spanningen en pijntjes worden minder.

Het verschil met sportmassage

De verschillen met een sportmassage zijn niet zo groot. Het doel is immers hetzelfde: hoofdzakelijk spieren tot rust laten kopen en de doorbloeding stimuleren. Enig merkbaar verschil is dat een ontspanningsmassage wat subtieler verloopt. De handgrepen zijn wat zachter en de rug wordt goed gemasseerd.

Het effect van een ontspanningsmassage?

Het effect van een massage is pas goed merkbaar als u zich regelmatig laat masseren. Het lichaam krijgt regelmaat in het vinden van rust en ontspanning. Het langdurig effect op een verbeterde conditie van lichaam en geest draagt bij aan een goede gezondheid, omdat de bloedcirculatie verbetert. Klachten als oververmoeidheid, stress, verkeerde houding worden voorkomen of verdwijnen zelfs.

Ontspanningsmassage in Italiaanse stijl

Een ontspanningsmassage bij Ireina geschiedt in Italiaanse stijl. Masseuse Irina Carpeliuc leerde haar massagetechnieken op La scuola per estetiste Assestetica Antos te Verona in Italië. Zij studeerde daar 3 jaar voor zelfstandig schoonheidsspecialiste en deed er drie jaar werkervaring op. In 2014 startte ze haar eigen onderneming in Nederland: Ireina Schoonheidsspecialiste en Massage in Best en Regio Eindhoven. Bekijk ook eens de andere massagebehandelingen zoals de Bindweefselmassage, rugmassage of een gezichtsmassage bij een gezichtsbehandeling.  
Scroll to Top